Om du har biljetter till ett evenemang som du inte längre kan delta på hjälper StubHub International dig att hitta en köpare. Att skapa ett konto och publicera en annons på vår plattform är gratis och enkelt.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Registrera dig på StubHub International

1. Gå till www.stubhub.se
  2. Klicka på Logga in
  3. Klicka på Registrera längst ned i dialogrutan
  4. Ange ditt för- och efternamn, e-postadress och ett lösenord. Eller klicka på Registrera dig med Facebook för att använda din Facebook-information.
  5. Klicka på Registrera dig

Annonsera biljetter till ett evenemang

1. Klicka på Sälj > Sälj biljetter från startsidan eller Sälj biljetter från en evenemangssida.
  2. Hitta evenemanget och välj datum. Om du inte ser det kan du begära att få lägga till ett evenemang.
  3. Välj ett av de format som är tillgängliga för evenemanget.
  4. Ange om dina biljetter är redo att skickas när din försäljning har bekräftats eller, om de inte är det, när du kommer att kunna leverera dem
  5. Ange detaljer om sittplatser och det nominella värdet. Kom ihåg att du är ansvarig för att leverera exakt de biljetter du annonserar
  6. Om dina biljetter har några begränsningar måste du ange det.
  7. Ange priset per biljett så visar vi dig hur mycket du skulle få betalt.
  8. Välj hur du vill få betalt om de säljs. Du kan antingen lägga till ett PayPal-konto eller ett bankkonto
  9. Lägg till ett giltigt kreditkort. Vi kräver detta för att hålla användarna säkra.
  10. Klicka på Skapa annons

Du får en bekräftelse via e-post när dina biljetter är annonserade. Du hittar din annons genom att gå till Mina biljetter > AnnonserDu kan redigera, inaktivera eller ta bort din annons när som helst såvida inte dina biljetter sålda – då måste du leverera dem.